Arizer Extreme Q

199.00  (sis. alv 24%)

Arizer Extreme Q on ammattilaistason pöytävaporisaattori runsailla ominaisuuksilla ja lisäosilla.

Tuotetunnus (SKU): ARIZER-02 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Arizer Extreme Q edustaa huippuluokan pöytävaporisaattoria runsailla ominaisuuksilla ja helppokäyttöisyydellä samassa paketissa. Extreme Q soveltuu ammattilaiselle ja niin ikään vasta-alkajallekin. Arizer Extreme Q onkin yksi maailman myydyimpiä pöytävaporisaattoreita.

Vaporisaattorin lasirakenne pitää huolen siitä, että höyryt ovat 100-prosenttisesti vapaita sinne kuulumattomista ainesosista ja maistuvat takuuvarmasti aromaattisilta. Keraaminen lämmitysjärjestelmä puolestaan varmistaa, että käyttäjä saa aina maksimaalisen hyödyn irti höyrystämästään yrtistä.

Arizer Extreme Q on markkinoiden parasta teknologiaa ja laite lämpeneekin vain 2 minuutissa, joka on pöytävaporisaattorille erinomainen suoritus. Extreme Q:n kanssa voit itse valita nautitko yrttisi ilmapallolla vai letkulla, koska molemmat sisältyvät pakkaukseen. Vaporisaattorin LED-näytöstä voi täysin hallita sen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Hallinta onnistuu joko painikkeilla tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Mukana tulee myös aromaterapiakulho, jota voi käyttää diffuusorina öljylle ja täten Extreme Q mahdollistaa myös aromaterapian tuomisen vaivattomasti omaan kotiin niin halutessaan.

Arizer Extreme Q:ssa on automaattinen sammutuksen ajastin, joka voidaan asettaa joko kahteen tai neljään tuntiin. Kaukosäädin antaa käyttäjänsä räätälöidä oman sessionsa nousematta ylös laisinkaan. Ensiluokkainen rakenne ja komponentit takaavat erinomaiset höyryt jokaisella kerralla. Tämän vaporisaattorin kanssa voi olla varma laatuun panostamisesta.

Arizer Extreme Q pöytävaporisaattorin valmistajan laitetakuu on 3 vuotta.

Lisätiedot

Koko

15.2 x 15.2 x 19 cm

Paino

370 g

Lämmitysjärjestelmä

Konvektio

Lämpenemisaika

2 minuuttia

Voimanlähde

Pistorasia

Lämpötilan säätäminen

50°C – 260°C

Valmistaja

Arizer

Valmistajan takuu

3 vuotta

Valmistusmaa

Kanada