Arizer V-Tower

179.00  (sis. alv 24%)

Arizer V-Tower tarjoaa erinomaisen hinta-/laatusuhteen mikäli etsit hyvää pöytävaporisaattoria.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ARIZER-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Arizer V-Tower on yksinkertainen käyttää ja tarjoaa laadukkaat höyryt jokaisella käyttökerralla. V-Towerin kilpailuetu muihin pöytävaporisaattoreihin verrattuna on ehdottomasti sen hyvä hinta-/laatusuhde. Tämä on ihanteellinen ratkaisu aloittelijoille helpon käytettävyyden vuoksi, mutta soveltuu myös ammattilaisille sen tarjoaman laadun puolesta.

Arizer V-Tower tarjoaa käyttäjälleen laajan lämpötilaskaalan, 50°C – 260°C väliltä, mutta myös vaihtoehtoisesti esiohjelmoidut lämpötilavaihtoehdot. Markkinoilla on pöytävaporisaattoreita, jotka sisältävät laajemmin toimintoja, mutta mikäli et kaipaa tällä saralla mitään ylimääräistä, V-Tower on erinomainen vaihtoehto. Laadun mittarilla katsasteltuna tähän hintaan ei paljon parempaa voi saada.

Innovatiivinen suunnittelutyö takaa, että Arizer V-Towerin tuottama höyry on tiheää ja aromaattista jokaisella käyttökerralla. Lämmitysyksikön keraaminen sekä niin ikään lasinen rakenne pitää huolen myös siitä, ettei vääriä makuja pääse syntymään höyryn joukkoon. Yrttien nauttiminen luonnistuu pitkällä letkulla vaivattomasti.

Arizer riisui V-Towerista kaiken ylimääräisen, että pystyi tarjoamaan hyvän kuluttajahinnan asiakkailleen, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Arizeria pidetään yleisesti arvostettuna laitevalmistajana.

Arizer V-Tower pöytävaporisaattorin valmistajan laitetakuu on 3 vuotta.

Lisätiedot

Koko

15.2 x 19 cm

Paino

387 g

Lämmitysjärjestelmä

Konvektio

Lämpenemisaika

60 sekuntia

Voimanlähde

Pistorasia

Lämpötilan säätäminen

50°C – 260°C

Valmistaja

Arizer

Valmistajan takuu

3 vuotta

Valmistusmaa

Kanada