Boundless CFX

159.00  (sis. alv 24%)

Boundless CFX on helppokäyttöinen kannettava vaporisaattori aloittelijoille, mutta myös kokeneemmille käyttäjille. Isoa pesää voi käyttää niin täyteen ladattuna kuin maltillisemmillakin kuormilla.

Tuotetunnus (SKU): BOUNDLESS-02 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Boundless CFX on heille, jotka etsivät kannettavaa ja käyttöliittymältään helppoa vaporisaattoria, joka vuoren varmasti ajaa asiansa. Kompaktin kokoinen CFX on oivallinen valinta aloittelijoille ja jo kokeneemmillekin käyttäjille. Boundless CFX pitää sisällään kuorensa alla rutkasti tehoa olematta kuitenkaan millään tavalla huteran oloinen tai lainkaan liian kompleksi käytettäväksi. CFX kulkee mukana helposti ja sen akun kestävyys yllättää positiivisesti. Tällä laitteella yrttien höyrystäminen luonnistuu mutkattomasti ja ripeästi missä vain kulkeekaan.

Boundless CFX on kenties yksi suosituimpia markkinoilla olevia kannettavia vaporisaattoreita tällä hetkellä. Se toimii hienosti niin pienemmillä kuin suuremmillakin pesällisillä, eikä vaadi sen erityisempää tekniikkaa, jotta vaporisoinnista saisi sen mahdollisimman suuren hyödyn irti. CFX:n suuri keraaminen pesä mahdollistaa pidemmät sessiot helposti, mutta toimii vallan mainiosti myös kevyessä käytössä.

Eristetty ilmatie takaa, että vaporoinnista saadut höyryt ovat aina irrallaan laitteen sisältämästä tekniikasta ja täten jäljelle jääkin vain yrtin itsensä sisältämät aromit puhtaimmillaan. CFX:n tuottaman höyryn laadun kerrotaan vakuuttavan käyttäjänsä ja vaporisointi itsessään on tehty saumattoman helpoksi. Täydellinen laite siis esimerkiksi vasta-alkajille.

Boundless CFX lämpenee käyttövalmiiksi jopa 20 sekunnissa, joten tämän vaporisaattorin kanssa ei todellakaan tarvitse odotella. Täyteen ladatulla akulla voi höyrystää noin 15 sessiota, mikäli session keskiajaksi lasketaan noin 5 minuuttia.

Tämän kannettavan vaporisaattorin kanssa et ole sidottu vain kotioloihin, sillä se kulkee mukana laukussa tai tilavammassa taskussa hyvinkin näppärästi. Painoltaan Boundless CFX on kevyehkö ja sen mitat ovat maltilliset 7 x 3.2 x 12.9 senttimetriä. CFX on suunnittelunsa puolesta hillitty ja sitä ympäröivä silikonikuori pitää huolen, ettei laite tipahda kädestä tai kuumene liikaa sessioiden aikana.

Boundless CFX mahdollistaa kuivayrttien lisäksi myös konsentraattienkin käytön mukana tulevalla erillisellä kapselilla. Lämpötila-asetusten puolesta CFX tarjoaa käyttäjälleen totaalisen kontrollin celsius-lukemien suhteen aina 37°C ja 221°C väliltä.

CFX-vaporisaattoriin tulee kahden vuoden valmistajan tarjoama takuu.

Lisätiedot

Koko

7 x 3.2 x 12.9 cm

Paino

208 g

Lämmitystekniikka

Hybridi (Konvektio + Konduktio)

Lämpenemisaika

20 sekuntia

Akku

2 x 2500 mAh

Lämpötilan säätäminen

37°C – 221°C

Valmistaja

Boundless

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina