Boundless CFX+ (Plus)

179.00  (sis. alv 24%)

Helposti mukana kulkeva, laadukas ja nopeasti latautuva Boundless CFX+ on erinomainen vaporisaattori kuivayrttien höyrystämiseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BOUNDLESS-04 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Boundless CFX on ollut, ja on edelleen, erityisen hyvin menestynyt ja paljolti arvostettu kannettava vaporisaattori. Boundless loi siis ihan syystäkin heidän CFX-sarjalleen jatkoa tämän uuden plus-mallin muodossa. Boundless CFX+ on vaivaton kannettava vaporisaattori ja loistaa siinä tärkeimmässä eli laadukkaan höyryn tarjoamisessa. Mikäli etsit kuivayrteille suunniteltua laadukasta vaporisaattoria, CFX+ on erinomainen vaihtoehto kumppaniksi tuleville matkoille.

Boundless CFX+ muuttaa ripeän varmasti käyttäjänsä yrtit korkealaatuiseksi höyryksi ja lämpenee käyttövalmiiksi noin 30 sekunnissa. Plus-mallissa uutta on zirkoniumoksidista valmistettu jäähdytysilmatie ja sen spiraalimainen muotoilu varmistaa höyryn viileyden, jota on entistä miellyttävämpi hengittää. Pienemmän ja kestävämmäksi kehitellyn muotoilutyön johdosta CFX+ kulkee mukana mallikkaasti ja laitteen silikonipinnoite pitää vaporisaattorin turvassa kolhuilta. Laitteen pieni koko tarjoaa kuitenkin suhteessa yllättävän suuren pesän, johon mahtuu noin 0.5 grammaa kuivayrttejä nautittavaksi kerrallaan.

Pienessä laitteessa on myös jotain muuta suurta, nimittäin värillinen näyttö, joka tarjoaa käyttäjälleen kaiken tarpeellisen informaation oikeinkin kelvollisen käyttöliittymän avustuksella. Käyttäjäystävällinen CFX+ antaa ensin valita halutut asetukset ja käynnistää lämmityksen start-napilla, kun kaikki on valmiina session aloitukseen. Näyttöä voi käyttää joko alhaisella tai korkealla kirkkaudella, joten käyttö on luontevaa niin auringonpaisteessa kuin pimeissäkin tiloissa.

Siinä missä monissa vaporisaattoreissa on joko esi-asetetut lämpötilat tai puolestaan portaaton säätö, Boundless CFX+ tarjoaa molemmat. Käyttäjä voi valita neljän eri lämpötilan joukosta tai puolestaan vaihtaa tarkkuus-tilaan, jolloin lämpötilan valinta on saumatonta aina 121°C ja 221°C väliltä. Session pituuden säätö puolestaan on mahdollista 2-8 minuutin väliltä.

Boundless CFX+ sisältää sisäänrakennetun työkalun sekoittamista varten ja se sijaitsee näppärästi laitteen magneettisen suukappaleen alapuolella. Sitä voidaan käyttää niin ikään yrttien sekoittamiseen session aikana tai esimerkiksi kammion tyhjentämisessä kun sessio on ohitse. Plus-mallin paras päivitys lienee kuitenkin USB-C-latausportti, joka mahdollistaa kahden 2500 mAh:n akun latauksen alle tunnissa, joka on huiman nopea aika vaporisaattorin lataukselle. Laitteen helppous on myös sen ylläpidossa, sillä se taitaa olla yksi helpoimmin puhdistettavia vaporisaattoreita markkinoilla ja mukana tulevilla puhdistustyökaluilla työ hoituukin kovin vaivattomasti.

Boundless CFX+ vaporisaattoriin sisältyy kolmen vuoden valmistajan tarjoama laitetakuu.

Lisätiedot

Koko

7 x 3 x 10 cm

Paino

284 g

Lämmitystekniikka

Konduktio

Lämpenemisaika

30 sekuntia

Akku

2 x 2500 mAh

Lämpötilan säätäminen

121°C – 221°C

Valmistaja

Boundless

Valmistajan takuu

3 vuotta

Valmistusmaa

Kiina