Boundless Tera

189.00  (sis. alv 24%)

Boundless Tera on pitkäikäinen ystävä ja oivallinen valinta kuivayrttien sekä konsentraattien höyrystämiseen. Vaihdettavat paristot ja useat eri suukappaleet tuovat rutkasti lisäarvoa ostokselle.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BOUNDLESS-03 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Boundless Tera on käyttäjille, jotka etsivät kannettavaa vaporisaattoria, johon voi luottaa vuosiksi tästä eteenpäin. Vaporisaattori istuu käteen ergonomisesti ja sen sisältämä konvektio-lämmitysjärjestelmä takaa pehmeät sekä maukkaat höyryt jokaisella käyttösessiolla. Teran koko on ehkä hivenen suurempi verrattaen saman tuotekategorian pienempiin malleihin, mutta se pakkaa sitä myöten myös sisäänsä rutkasti enemmän tehoa pienempiin kumppaneihinsa nähden.

Boundless Tera on täysi konvektio-vaporisaattori ja siten sen tarjoamat höyryt ovatkin mahdollisimman naturellit, puhtaat ja hyvänmakuiset. Tasaisesti lämpenevässä Terassa on eristetty lämmön kulku, joten höyryn mukana ei pääse kulkeutumaan mitään sinne kuulumatonta. Konvektio-järjestelmän kannalta Teralla on suositeltavaa ottaa pidempiä ja hitaampia henkosia, jotta vaporisaattori voi tarjota parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen.

Boundless Tera pitää sisällään kaksi vaihdettavaa 18650 2200 mAh paristoa ja niiden avulla sessioiden loppumisesta kesken ei tarvitsekaan murehtia lähes lainkaan. Yhdellä täyteen ladatulla paristolla voi nimittäin vaporisoida jopa 60 minuuttia yhtäjaksoisesti ja mikäli sekään ei riitä, käytetyn pariston voi aina vaihtaa uuteen. Paristot on ladattavissa USB-kaapelin avulla.

Vaikka Teran koko onkin kenties hivenen suurempi muihin verrattuna, sen paino on silti vain maltilliset 300 grammaa. Mittojensa puolesta tämä vaporisaattori on 11 x 4 x 5.5 senttimetriä, joten se ei kenties sujahdu taskuun, mutta kulkeutuu mukana laukussa tai kassissa erittäinkin helposti. Boundless Teran kerrotaan olevan lujaa tekoa, eikä sen hajoamisesta matkoilla tarvitse huolehtia kenties niin paljoa.

Riippuen lämpötilasta, Tera on käyttövalmis noin 20 – 30 sekunnissa. Lämpötila-asetusten suhteen tämä kannettava vaporisaattori tarjoaa käyttäjälleen totaalisen kontrollin ja celsius-lukemat ovatkin valittavissa saumattomasti aina 60°C ja 220°C väliltä. Helppolukuiselta digitaalinäytöltä on nähtävissä kokoajan valittu lämpötila ja pariston sen hetkinen varaustila.

Boundless Tera on suunniteltu kuivayrttien ohella myös konsentraattien käyttämistä varten ja se sisältää sitä varten oman konsentraattityynyn sekä täysin oman lämpötila-asetuksen. Painamalla virtanappia kolme kertaa Tera aktivoituu konsentraattitilaan, kohoaa 260°C lämpötilaan ja on valmis käytettäväksi vaikkapa vahojen kanssa.

Tera tarjoaa myös kustomointi-vaihtoehtoja suukappaleiden suhteen, sillä mukana tulee peräti kolme erilaista suukappaletta joista valita. Taittuva muovinen suukappale on näppäräkäyttöinen ja lasinen puolestaan ideaali mikäli haluaa mahdollisimman pehmeät ja puhtaat höyryt. Mukana tulee myös erillinen vesipiippu-adapteri, joka lisää Teran monimuotoisuutta ja onkin sen avulla liitettävissä periaatteessa minkä vain kokoiseen vesipiippuun niin halutessaan.

Tera-vaporisaattoriin tulee kahden vuoden valmistajan tarjoama laitetakuu.

Lisätiedot

Koko

4 x 5.5 x 11 cm

Paino

279 g

Lämmitysjärjestelmä

Konvektio

Lämpenemisaika

35 sekuntia

Akku

2 x 2500 mAh (vaihdettavat)

Lämpötilan säätäminen

60°C – 220°C tai 260°C (konsentraatti)

Valmistaja

Boundless

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina