Fenix 2.0

159.00  (sis. alv 24%)

Fenix 2.0 on tehokas kannettava vaporisaattori, jossa on hyväksi todettu konvektio-lämmitysjärjestelmä.

Tuotetunnus (SKU): FENIX-02 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Fenix 2.0 pitää sisällänsä huipputeknologiaa älykkäällä suunnittelulla ja on erinomainen valinta tehokkaaksi kannettavaksi vaporisaattoriksi. Tunnustusta innovatiivisesta lämmitysjärjestelmästään saanut vaporisaattori on kehitetty ennen kaikkea yrttien höyrystämistä varten. Fenix 2.0 tarjoaa myös mahdollisuuden käyttäjälleen asettaa tarkka aika sessiolle. Tiheää, aromaattista ja pehmeää höyrä tuottava Fenix 2.0 pitää sisällään vakuuttavan lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän, joka takaa parhaan lopputuloksen vaporisoitavasta yrtistä.

Fenix 2.0 antaa käyttäjälleen vallan valita lämpötila saumattomasti aina yhden asteen tarkkuudella. Lämpötilan valinta on mahdollista 160°C ja 220°C väliltä. Riippumatta valitusta lämpötilasta, vaporisaattori lämpenee ripeästi 30 sekunnissa. Fenix 2.0 pitää sisällään suurikapasiteettisen 4400 mAh akun, joka mahdollistaa laitteen 75 minuutin käyttöajan yhdellä latauskerralla. Uudelleen lataaminen kestää alle kolmisen tuntia ja sivulla sijaitseva OLED-näyttö ilmaisee sen hetkisen akun varaustilan näppärästi.

Fenix 2.0 on täysi konvektio-vaporisaattori, joka yleisesti koetaan konduktioon nähden parempana ratkaisuna. Konvektio-lämmitysjärjestelmässä lämmitetään ilmaa, joka kulkee kasvimateriaalin läpi, kun taas konduktio-järjestelmässä lämmitetään pesää, jossa yrtti sijaitsee. Suukappaleen alla sijaitsee irroitettava titaaninen pesä, joka on helppo pitää puhtaana.

Tämä vaporisaattori on omiaan kannettavan vaporisaattorin etsijälle, joka suosii pääasiallisesti kuivatun yrtin höyrystämistä ja haluaa rinnalleen laitteen, joka on tehokas, kestävä ja yleisesti laadukas valinta.

Fenix 2.0 vaporisaattoriin tulee kahden vuoden valmistajan tarjoama takuu.

Lisätiedot

Koko

6 x 3 x 11 cm

Paino

232 g

Lämmitysjärjestelmä

Konvektio

Lämpenemisaika

30 sekuntia

Akku

4400 mAh

Lämpötilan säätäminen

160°C – 220°C

Valmistaja

Fenix

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina