Fenix Mini+ (Plus)

105.00  (sis. alv 24%)

Erittäin pieni Fenix Mini Plus tarjoaa pehmeät höyryt ja omaa kokoonsa nähden hyvän akunkeston. Nyt USB-C-latauksella!

Tuotetunnus (SKU): FENIX-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Fenix Mini Plus on yksi pienimmistä markkinoilla olevista vaporisaattoreista. Vaikka koko on pieni, laite tarjoaa positiivisesti käyttäjänsä yllättävät höyryt. Fenix Mini pitää sisällään hybridi-järjestelmän, joka on pääasiallisesti kuitenkin konvektioon kääntyvä. Konvektiojärjestelmä on tämän hintaluokan laitteissa harvinaista. Fenix Mini jäähdyttää höyryn automaattisesti, joka tekeekin jokaisesta henkosesta erityisen pehmeitä.

Vaporisointilämpötilan voi valita yhden asteen tarkkuudella ja laite lämmittää itsensä käyttövalmiiksi nopeaa, noin 20-25 sekunnissa. Erittäin pieni Fenix Mini+ mahtuu lähes minkä kokoiseen taskuun vain sekä luonnollisesti uppoaa käteen hyvin saumattomasti. Kuori on metallinen ja tehty kestäväksi. Fenix Mini Plussan mattamusta väri tekee laitteesta ulkonäöltään miellyttävän.

Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Fenix Mini+ toimii kolmella napilla, virtakytkimellä sekä lämpötilasäätimillä. Suukappaleen alapuolella on näyttö joka näyttää valitun lämpötilan sekä akun sen hetkisen varauksen. Suukappaleen alta puolestaan löytyy pienehkö täyttöpesä, joka soveltuu enimmillään noin 0.2 grammalle kuivayrttiä kerrallaan. Fenix Mini Plus soveltuu tarvittaessa myös konsentraateille, mutta vaporisaattori antaa parhaan tuloksen kuivatun yrtin kanssa.

Fenix Mini Plussan akku on 1600 mAh ja se tarjoaa noin 50 minuuttia yhtäjaksoista höyrystämistä, joka on tämän kokoiselle laitteelle hyvä suoritus. Tässä uudessa plus-mallissa on nopeampi USB-C-lataus ja suurempi skaala lämpötila-asetuksia varten.

Valmistajan laitetakuu on kaksi vuotta.

Lisätiedot

Koko

5 x 8 x 2.5 cm

Paino

140 g

Lämmitysjärjestelmä

Hybridi (Konduktio + Konvektio)

Lämpenemisaika

20-25 sekuntia

Akku

1600 mAh

Lämpötilan säätäminen

120°C – 220°C

Valmistaja

Fenix

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina