PAX 2

139.00  (sis. alv 24%)

PAX 2 edustaa tyylikkyyttä ja älykkyyttä erityisen pienessä koossa, hyvällä akun kestävyydellä kyllästettynä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PAX-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

“Hyvä yrtti on liian hyvää poltettavaksi.” Näin markkinoi Pax Labs syitään sille, miksi he aikoinaan loivat PAX 2 kannettavan vaporisaattorin.

PAX 2 sisältää vain yhden napin, laitteen keskellä sijaitsevan PAX-symbolin, jolla laite käynnistetään ja jolla sitä samaten myös kontrolloidaan. PAX 2 lupaa peräti puolitoista tuntia yhtäjaksoista höyrystämistä ennen kuin laitteen uudelleen lataaminen on jälleen ajankohtaista. Uudelleen lataaminen kestää noin kolme tuntia.

Pax Labsin patentoitu lämmitysjärjestelmä takaa puhtaat höyryt, niin kuivayrteille kuin konsentraateillekin. PAX 2:n kannen alta paljastuu ruostumatonta terästä oleva kookas pesä ja alumiininen ulkokuori miellyttää designin puolesta silmää. Pax Labsin PAX-vaporisaattorit ovatkin suunnittelutyönsä puolesta jotain sellaista millä he erottuvat varmasti kilpailijoista.

PAX 2 on hyvin pienikokoinen, noin 10 senttimetriä korkea ja noin 3 senttimetriä leveä. Tämä laite todella on kannettava vaporisaattori nimensä jokaisessa merkityksessä. PAX 2 kulkee helposti mukana taskussa vaikka jokainen päivä nimittäin sen paino ei ole kuin 90 grammaa.

PAX 2 lämpenee käyttövalmiiksi noin 30-60 sekunnissa ja on käytettävissä neljällä eri lämpötilalla. Laitteeseen on esi-asetettu lämpötilat 180°C, 193°C, 204°C ja 215°C, joiden väliltä käyttäjä voi valita mieleisensä. Lämpötilan säätäminen onnistuu pitämällä laitteen keskellä olevaa symbolia pohjassa hetken. Symbolista loistavat neljä LED-valoa ilmaisevat myös patterin sen hetkisen varauksen, säädetyn lämpötilan ja sen onko laite vielä lämpenemässä, käyttövalmis vai stand by -tilassa. Älylaitteen kaltainen vaporisaattori PAX 2 reagoi myös heilutukseen, joka mahdollistaa näiden tilojen välillä liikkumisen.

PAX 2:ssa on sensori sen suuaukolla, jonka avulla laite ymmärtää käytetäänkö sitä vai ei. Jos vaporisaattori lasketaan alas, se sulkee itsensä 30 sekunnin jälkeen. Sensori tosin reagoi tällöinkin ja PAX 2 palautuu automaattisesti säädettyihin asetuksiin huulen kosketuksesta.

Pax Labs tarjoaa kahden vuoden takuun PAX 2 vaporisaattorille.

Lisätiedot

Koko

9.8 x 3 x 2.2 cm

Paino

92 g

Lämmitystekniikka

Konduktio

Lämpenemisaika

noin 60 sekuntia

Akku

3000 mAh

Lämpötilan säätäminen

180°C, 193°C, 204°C tai 215°C

Valmistaja

Pax Labs

Valmistajan takuu

10 vuotta

Valmistusmaa

Kiina