PAX 3

199.00  (sis. alv 24%)

PAX 3 on erittäin tehokas, tyylikäs ja pienikokoinen kannettava vaporisaattori, jolla on 10 vuoden laitetakuu.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PAX-02 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pax Labsin PAX 3 on tyylikkyyttä halajavien mieleen, sisältäen samalla rutkasti tehoa kansiensa alla. Edeltäjäkin on hyvä vaporisaattori, mutta PAX 3 on kaikessa hitusen vielä parempi. Kannettavien vaporisaattorien kategoriassa PAX 3 tarjoaa kokoonsa nähden valtavan määrän suorituskykyä. Akun kestoa on paranneltu ja yhtäjaksoista höyrystämistä onkin mahdollista harrastaa lähes kaksi tuntia. Se on erityisen hyvä suoritus tämän kokoluokan laitteelle. Myös lataaminen on nopeampaa ja laite onkin täysissä voimissaan jo puolentoista tunnin jälkeen. PAX 3 kulkee vaivattomasti mukana taskussa, sillä se on vain 10 senttimetriä korkea ja pari senttimetriä leveydeltään. Tyylikäs mattapinta on ilo silmälle, eikä PAX 3:n hillityn hieno ulkoasu herätä vääränlaista kummastusta kanssaihmisissä.

PAX 3 pitää sisällään edeltäjäänsä nähden yli kaksinkertaisesti lämmitystehoa ja lämpenee käyttövalmiiksi jopa 10-20 sekunnissa. PAX 3:n sisään pakkautuu Pax Labsin oma huipputeknologia ja se takaa laadukkaat höyryt jokaisella kerralla. Sisäänrakennettu liiketunnistin antaa parastansa vasta kun laite tuodaan huulille. Lepotilassa lämmitysprosessi tarkoituksenmukaisesti hidastuu ja täten se säästää myös laitteen akunkestoa.

PAX 3 sisältää oman sovelluksen, joka on ladattavissa niin Apple, kuin Android-laitteillekin. Sitä kautta voidaan muokata tarkkoja lämpötiloja, vaihtaa LED-näytön värejä ja esimerkiksi lukitsemaan laite, ettei se käynnistyisi vahingossa. Sovelluksen käyttö on täysin valinnaista, joten saat laitteesta täyden hyödyn irti käytitpä sitä tai et.

PAX 3 pitää sisällään litteän sekä kohotetun suukappaleen. Konsentraattien käytön suhteen PAX 3:een on saatavilla lisäosa, mutta se ei kuulu pakettiin. Muita saatavilla olevia lisäosia on muun muassa täyttöpesän puolittaja, jolla on mahdollista höyrystää helpommin maltillisemman kokoisia pesällisiä.

Pax Labs lupaa peräti 10 vuoden takuun PAX 3 vaporisaattorille.

Lisätiedot

Koko

2.1 x 1.9 x 9.8 cm

Paino

142 g

Lämmitysjärjestelmä

Konduktio

Lämpenemisaika

10-20 sekuntia

Akku

3500 mAh

Lämpötilan säätäminen

182°C – 215°C

Valmistaja

Pax Labs

Valmistajan takuu

10 vuotta

Valmistusmaa

Kiina