Storz & Bickel Crafty+ C

279.00  (sis. alv 24%)

Storz & Bickel Crafty+ on taskukokoinen ja ennen kaikkea tehokas kannettava vaporisaattori kuivayrteille ja konsentraateille. Valmistetaan Saksassa.

Tuotetunnus (SKU): STORZBICKEL-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Storz & Bickel Crafty+ on vakuuttava kannettava vaporisaattori suorituskyvynsä ja sisällä piilevän tekniikkansa puolesta. Laite soveltuu käytettävyyden näkökulmasta helposti vasta-alkajille kuin asiantuntijoillekin. Crafty+ on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu nimenomaan taskukokoiseksi ja käytettävyyden vinkkelistä helposti haltuun otettavaksi. Jos etsit pienikokoista kannettavaa vaporisaattoria lainkaan laadusta tinkimättä, Crafty+ on oivallinen valinta sinulle.

Alkuperäinen Crafty on lanseerattu jo vuonna 2014. Pitkin vuosia tätä kulttimaineessa olevaa kannettavaa vaporisaattoria on päivitetty useita kertoja, mutta vuoden 2019 loppupuolella se sai suurimman päivityksensä ja sitä myöten myös tämän hetkisen plus-nimikkeensä. Parannuksista parhaimmat keskittyivät kenties vaporisaattorin akkuun, joka kestääkin nyt pidempään ja latautuu entistä nopeampaa. Kokoa on myös pienennetty alkuperäiseen nähden ja ulkokuorta muokattu kauniimmaksi tehden laitteesta vieläkin huomaamattoman.

Tämä vuoden 2021 malli on Crafty+-vaporisaattorin seuraava sukupolvi ja siinä on USB-C-latausportti. Portin ansiosta latausaikaa pystyttiin vähentämään vielä lisää peräti 25 minuutilla! Laite lataa itsensä täysiin virtoihin noin 65 minuutissa, joten kovinkaan kauaa sitä ei tarvitse odottaa. Uusi Crafty+ sisältää myös keraamiikalla päällystetyn pesän ja kestää täten paremmin käyttöä.

Storz & Bickel Crafty+ mahdollistaa jopa 60 minuuttia yhtäjaksoista käyttöä ja tämän kokoluokan vaporisaattorille se onkin ällistyttävä suoritus. Värinätoiminto ilmoittaa mikäli akku on loppumassa, antaen käyttäjälle runsaasti aikaa reagoida vaporisaattorin lataukseen.

Crafty+ tarjoaa myös mahdollisuuden vaporisoida konsentraatteja, kuten öljyjä tai vahoja, mukana tulevan ruostumattomasta teräksestä valmistetun tiivistetyynyn avulla. Lämpötilaa voi saumattomasti säätää 40°C – 210°C väliltä, niin kuivayrttien kuin konsentraattienkin kanssa.

Crafty+-vaporisaattoriin on saatavilla myös ilmainen sovellus, jolla voi hallita esimerkiksi lämpötilaa ja näytön kirkkautta. Sovellus toimii iPhonessa sekä Android-laitteissa. Sovellukseen voi tallentaa suosimia lämpötiloja koskematta laitteeseen laisinkaan. Mikäli sovelluksen käyttäminen tuntuu kaukaa haetulta, vaporisaattoria voi hallita täysin myös ilman sitä.

Crafty+ hyödyntää konvektio- sekä konduktiolämmitysjärjestelmää. Siinä on sisäänrakennettu patentoitu lämmönvaihdin, joka takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla. Edellä mainitun lämmönvaihtimen ansiosta vaporisaattorin lämpötila pysyy tasaisena koko session ajan tarjoten paksut, pehmeät ja maukkaat höyryt riippumatta siitä kuinka laitetta käytät.

Storz & Bickel Crafty+ on helppo pitää puhtaana, sillä sen osat on vaivatonta purkaa hajottamatta mitään. Fiksu suunnittelutyö takaa vaporisaattorin pitkäikäisyyden ja nopean ylläpidon aina niin tarvittaessa.

Storz & Bickel tarjoaa Crafty+-vaporisaattorille kahden vuoden laitetakuun ja yhden extravuoden kaupan päälle, mikäli vaporisaattori rekisteröidään käyttäjän toimesta Storz & Bickelin omilla sivuilla.

 

Lisätiedot

Koko

5.7 x 3.3 x 11 cm

Paino

135 g

Lämmitysjärjestelmä

Hybridi (Konvektio + Konduktio)

Lämpenemisaika

60 sekuntia

Akku

3300 mAh

Lämpötilan säätäminen

40°C – 210°C

Valmistajan takuu

Storz & Bickel

Takuu

2+1 vuotta

Valmistusmaa

Saksa