Storz & Bickel Mighty

329.00  (sis. alv 24%)

Storz & Bickel Mighty pakkaa sisäänsä todella paljon voimaa ja onkin oivallinen kannettava vaporisaattori heille, jotka ennen kaikkea etenevät laatu edellä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): STORZBICKEL-04 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Storz & Bickel Mighty on korkealaatuinen kannettava vaporisaattori, joka tarjoaa takuuvarman lopputuloksen jokaisella käyttökerralla. Tämä on se originaali Mighty-vaporisaattori, jota ihmiset ovat oppineet rakastamaan vuosien saatossa. Storz & Bickel Mighty on erittäin helppo käyttöliittymältään ja tarjoaa innovatiivisen hybridi-lämmitysjärjestelmänsä ansiosta aina puhtaan sekä maistuvan kokemuksen. Mighty on hivenen suurempi useisiin kannettaviin vaporisaattoreihin verrattuna, mutta pakkaa sisäänsä myös tehoa ja tekniikkaa sitä myötä enemmän. Vaikka Mighty ei välttämättä sujahdakaan housun taskuun niin helposti, se kulkee mukana laukussa oikein näppärästi myös kodin ulkopuolelle.

Storz & Bickel Mighty voi olla kenties hivenen kalliimpi vaihtoehto muihin verrattuna, mutta mikäli etsit ennen kaikkea laatua kannettavien vaporisaattoreiden kategoriasta, tämä on erinomainen valinta juuri sinulle.

Mighty tarjoaa täyden lämpötilakontrollin käyttäjälleen ja celsius-asteet ovatkin säädettävissä saumattomasti aina 40°C ja 210°C väliltä. Laite lämpenee käyttövalmiiksi noin 90 sekunnissa ja vaikka se ei olekaan nopein aika, laatu on se missä Mighty peittoaa muut kannettavat vaporisaattorit. Lämpötilan säätö session aikana on hyvin helppoa laitteen kyljessä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Storz & Bickel Mighty pakkaa sisäänsä järkälemäistä voimaa ja sen sisällä onkin kaksi 3300 mAh akkuparistoa. Mighty takaa vain yhdellä latauskerralla peräti 120 minuuttia yhtäjaksoista höyrystämistä. Mightyn pass-through-lataus mahdollistaa myös sen, että vaikka akut pääsisivätkin loppumaan, vaporisointi on mahdollista samanaikaisesti laitteen latautuessa. Automaattinen ajastin pitää puolestaan huolta, että laite sammuu mikäli se on ollut käyttämättömänä kahden minuutin ajan ja täten säästää pitkäikäisiä akkuparistoja entisestään.

Innovatiivinen lämmitysjärjestelmä suosii sekä konduktio- että konvektiolämmitystä parhaimman mahdollisen kokemuksen takaamiseksi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yrttejä tai vaihtoehtoisesti konsentraatteja lämmitetään sekä kuumentamalla pinta, joka on kontaktissa yrtteihin, että lämmittämällä ilma, joka virtaa itse kasvimateriaalin läpi. Mighty käyttää nerokkaasti session alussa enimmäkseen konvektio-lämmitystä, mutta session edetessä aktivoituu myös konduktio-tekniikka. Tämä takaa paksut ja maukkaat höyryt huolimatta vaporisaattorin käyttötavasta.

Storz & Bickel Mighty on erittäin vakuuttava yrttivaporisaattori, mutta soveltuu sen helppokäyttöisyyden vuoksi erinomaisesti myös vasta-alkajille. Laitetta on helppo ohjata sen kyljessä olevilla painikkeilla ja LED-näyttö näyttää yksinkertaisen tarkasti valitun lämpötilan ja akun sen hetkisen varaustilan.

Storz & Bickel Mighty vaporisaattorin tulee kahden vuoden valmistajan tarjoama laitetakuu.

 

Lisätiedot

Koko

8 x 3 x 14 cm

Paino

230 g

Lämmitysjärjestelmä

Hybridi (Konvektio + Konduktio)

Lämpenemisaika

90 sekuntia

Akku

2 x 3300 mAh

Lämpötilan säätäminen

40°C – 210°C

Valmistaja

Storz & Bickel

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Saksa