Storz & Bickel Mighty+

375.00  (sis. alv 24%)

Storz & Bickel Mighty+ pitää sisällään patentoidun lämmitystekniikan ja järeät akut, mutta soveltuu myös helpon käyttöliittymänsä puolesta vasta-alkajille. Valmistetaan Saksassa.

Tuotetunnus (SKU): STORZBICKEL-02 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Storz & Bickel Mighty+ on kulttimaineessa olevan Mighty-vaporisaattorin paranneltu plus-versio, joka latautuu sekä niin ikään lämpenee entistä nopeampaa. Mighty-vaporisaattorit ovat tunnettuja niiden erinomaisesta höyrynlaadusta, uskomattomasta lämmitystehokkuudesta sekä vankasta rakenteestaan.

Mighty+ on laadukkuuden lisäksi erityisen helppokäyttöinen. Vaporisaattorissa on vain kolme painiketta ja se soveltuukin sitä myöten hyvin aloittelijoille, mutta myös kokeneille käyttäjille, jotka arvostavat korkean laadun lisäksi myös yksinkertaisuutta.

Storz & Bickel Mighty+:n patentoitu ja innovatiivinen lämmitystekniikka hyödyntää sekä konduktio- ja konvektiolämmitysjärjestelmää. Session alussa vaporisaattori nimittäin hyödyntää pääsääntöisesti vain konvektiolämmitystä, mutta pesän lämmetessä myös konduktiotekniikkaa. Tämä takaa vuoren varmasti yrttien sekä konsentraattien höyrystymisen tasaisesti. Mighty+:lla pystyt aina saamaan paksut ja maukkaat höyryt riippumatta siitä, kuinka voimakkaasti laitetta imet.

Mighty+:n virtalähteenä toimii kaksi sisäänrakennettua 3300 mAh:n paristoa ja niiden avulla tämä vaporisaattori kykenee jopa 120 minuuttiin yhtäjaksoista höyrystämistä. Lämpötilan käyttäjä voi valita vapaasti 40°C ja 210°C väliltä. Lämpötilaa on mahdollistaa nostaa myös uudella pikanäppäimellä, jonka avulla laite lämpenee automaattisesti lisää 15°C kerrallaan.

Uusi USB-C-portti mahdollistaa vaporisaattorin latauksen 80-prosenttiyksikköön jopa 40 minuutissa! Tämän kokoluokan laitteelle se on huima suoritus. Mighty+ mahdollistaa sen käytön myös latauksen aikana niin halutessaan.

Mighty+ on ensimmäinen yrttivaporisaattori, joka on saanut UL-sertifioinnin, joka tarkoittaa sähkö-, akku- ja lämmitysjärjestelmien olevan kolmannen osapuolen tarkastettuja.

Storz & Bickel tarjoaa Mighty+-vaporisaattorille kahden vuoden takuun sekä päälle vielä yhden extravuoden, mikäli laite rekisteröidään käyttäjän puolesta Storz & Bickelin omilla sivuilla.

Lisätiedot

Koko

8 x 3 x 14 cm

Paino

230 g

Lämmitystekniikka

Hybridi (Konvektio + Konduktio)

Lämpenemisaika

90 sekuntia

Akku

2 x 3300 mAh

Lämpötilan säätäminen

40°C – 210°C

Valmistaja

Storz & Bickel

Valmistajan takuu

2+1 vuotta

Valmistusmaa

Saksa