Volcano Classic

379.00  (sis. alv 24%)

Storz & Bickel Volcano Classic on heille, jotka etsivät erittäin korkealaatuista pöytävaporisaattoria. Valmistetaan Saksassa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): STORZBICKEL-03 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Storz & Bickel Volcano Classic on laite, joka mitä luultavimmin muutti koko vaporisointi-skenen, kun se julkaistiin. Tässä pöytävaporisaattorissa kaikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan laatua ja se onkin oivallinen valinta niille, jotka ottavat höyrystämisen vakavasti. Tämä on investointi erinomaisuuteen ja erittäin laadukkaaseen pöytämalliseen vaporisaattoriin.

Volcano Classic on helppokäyttöinen ja sen ikoninen Easy Valve -ilmapallojärjestelmä takaa, ettei hyvää höyryä mene hukkaan. Volcano Classic on kautta aikain suosituin sekä eniten myydyin pöytävaporisaattori ja se valmistetaan edelleen Saksassa korkealaatuisista materiaaleista.

Volcano Classic soveltuu käytettäväksi yksin tai suuremmalla ryhmällä ihmisiä. Easy Valve -ilmapallojärjestelmä on helppo omaksua ja kun sen mekanismin sisäistää, tarjoaa tämä vaporisaattori ensiluokkaisen elämyksen jokaisella kerralla.

Nappia painamalla yrttien tai konsentraattien mausterikas höyry alkaa virtaamaan palloon. Kun pallo irroitetaan, kaikki tuotetut höyryt on nautittavissa ilman pelkoa siitä, että sitä menisi lainkaan hävikkiin. Höyry säilyy ilmapalloissa jopa 8 tuntia, joten voit nauttia milloin vain, sessiosi pituudesta riippumatta.

Volcano Classicin perinteinen suunnittelu suosii analogisia kytkimiä. Lämpötilaa säädetään yhdellä valitsimella, jossa on 9 lämpötila-askelta. Jokainen askel vastaa tiettyä lämpötilaa 130°C ja 230°C väliltä. Lämpötilan säätäminen on helppoa ja sen hallitseminen onkin suunniteltu mukavuus edellä. Laitteen lämpeneminen kestää noin 3 minuuttia, mutta se on sen arvoista. Volcano Classic ylläpitää valittua lämpötilaa koko session ajan.

Volcano Classic vaporisaattoriin tulee kolmen vuoden valmistajan tarjoama takuu.

Lisätiedot

Koko

20.3 x 20.3 x 17.8 cm

Paino

1200 g

Lämmitystekniikka

Konvektio

Lämpenemisaika

3 minuuttia

Voimanlähde

Verkkovirta

Lämpötilan säätäminen

130°C – 230°C

Valmistaja

Storz & Bickel

Valmistajan takuu

3 vuotta

Valmistusmaa

Saksa