Boundless CFC 2.0

105.00  (sis. alv 24%)

Kevyt ja kompakti kannettava vaporisaattori, joka takaa pehmeät höyryt ja kokoonsa nähden hyvän akun keston.

Tuotetunnus (SKU): BOUNDLESS-05 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Boundless CFC 2.0 on pienikokoinen, mutta samalla pitkäkestoinen kannettava vaporisaattori – niin akun kuin ulkokuorensakin puolesta. Tässä päivitetyssä CFC 2.0 -vaporisaattorissa on nyt uutuutena myös USB-C-lataus. Boundless CFC 2.0 on ennen kaikkea kompakti ja huomaamaton, tinkimättä silti lainkaan suorituskyvystä tai sisältämästään tekniikasta.

Tämä kannettava vaporisaattori menee helposti taskuun kuin taskuun ja kulkee mukana matkalla näppärästi. Tarvittaessa laite piiloutuu helposti kämmeneen, eikä sen käyttäminen siten herätä liiemmin huomiota. Laite on hyvin ohut, vain reilut kolme senttimetriä. Pituutta aparaatille puolestaan kertyy 13 senttimetriä. CFC 2.0:n suukappaletta sekä runkoa on paranneltu alkuperäisestä versiosta siten, että se kestäisi mahdollisimman hyvin kulutusta. Boundless on tähdännyt siihen, että tämä olisi pitkäikäinen ystävä kannettavaa vaporisaattoria etsiville.

Vaikka CFC 2.0 onkin äärimmäisen kompakti, se ei tässä tapauksessa tarkoita kuitenkaan huonoa akun kestoa. Täydellä akulla nimittäin vaporisoi jopa kymmenkunta sessiota ennen kuin lataaminen on jälleen ajankohtaista. Akun täyteen lataaminen kestää noin kolme tuntia. Laitteen lataaminen on vaivatonta mukana tulevan USB-C-kaapelin avustuksella.

Boundless CFC 2.0 antaa käyttäjälleen täyden kontrollin lämpötila-asetusten suhteen ja säätäminen on täysin saumatonta 60°C ja 230°C väliltä. Laite on käyttövalmis 30 sekunnissa ja sen kyljessä sijaitsevasta digitaalinäytöstä voi helposti seurata niin lämpötilaa kuin myös akun sen hetkistä varausta.

Alkuperäiseen CFC:hen verrattuna, tämän uuden version kerrotaan lupaavan paksummat ja pehmeämmät höyryt jokaisella käyttökerralla. Laitteen ilmavirtausta on paranneltu originaalista ja tuotetun höyryn pehmeys onkin nyt ilmeisen vakuuttavaa aiempaan versioon nähden. Yksinkertaisen muotoilun ansioista laite on myös erityisen helppo pitää puhtaana.

Boundless CFC 2.0 vaporisaattoriin sisältyy kahden vuoden valmistajan tarjoama laitetakuu.

Lisätiedot

Koko

13 x 3,3 x 3,3 cm

Paino

227 g

Lämmitystekniikka

Konduktio

Lämpenemisaika

30 sekuntia

Akku

1200 mAh

Lämpötilan säätäminen

60°C – 230°C

Valmistaja

Boundless

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina