Fenix Rush

119.00  (sis. alv 24%)

Fenix Rush on omiaan pienikokoista kannettavaa vaporisaattoria etsiville, joka takaa laadukkaan ja nimensä mukaisesti nopean lopputuloksen takuuvarmasti.

Tuotetunnus (SKU): FENIX-03 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Fenix Rush on erittäin pieni, mutta hyvin tehokas hybridi-järjestelmää hyödyntävä kannettava vaporisaattori. Fenix on tunnettu vaporisaattorivalmistaja ja heidän vaporisaattorit ovat yleisesti korkeasti arvostettuja käyttäjien sekä niin ikään kriitikoiden keskuudessa.

Fenix Rush istuu käteen huomaamattoman helposti ja on ergonominen tuntumaltaan. Kaunista muotoilutyötä oleva Rush-vaporisaattori kätkee sisäänsä pienestä koostaan huolimatta anteliaan kokoisen kammion kasvimateriaalille. Pesään mahtuu kerrallaan noin 0.3 grammaa kuivayrttejä. Fenix Rushin näyttö kertoo vaivattomasti valitun lämpötilan, joka on säädettävissä yhden celsius-asteen tarkkuudella aina 160°C ja 240°C väliltä. Näyttö opastaa myös akun sen hetkisen varaustilan ja laite kätkee sisäänsä automaattisen virransäädön, joka on erikseen säädettävissä joko kolmeen tai kuuteen minuuttiin.

Konvektioon nojaava hybridi-lämmitysjärjestelmä takaa intensiivisen ja laadukkaan höyryn tuotannon jokaisella käyttökerralla. Tilava täyttöpesä takaa kasvimateriaalin ainesosien imeytymisen tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti. Käyttökokemukset kertovat, että yksi pesällinen kuluu noin 6-7 minuutissa ja liekö se fakta itsessään laitteen Rush-nimen takana.

Fenix Rush on nopea myös lämpenemisen puolesta ja se onkin valmis huulille nostettavaksi noin 20-25 sekunnissa. Laite tarjoaa laadukkaat höyryt, mutta mikäli tätä laitetta suunnittelee käyttävänsä pitkäaikaisiin sessioihin, suukappale saattaa kuumeta nopeahkoa tahtia. Nimensä mukaisesti laite on kenties suunniteltu enemmänkin nopeisiin ja lyhempikestoisiin käyttötarkoituksiin, jossa tarkoituksena on maksimoida itse kasvimateriaalin tuoma hyöty.

Fenix Rush pitää sisällään kokoonsa nähden ison, 2300 mAh:n akkupariston ja se kykeneekin tarjoamaan noin 5-6 täyttä sessiota ennen kuin lataus on jälleen ajankohtaista. Se on hyvä suoritus näin pienelle laitteelle. Laitteen USB-C-latausportti mahdollistaa puolestaan nopean uudelleenlatauksen.

Fenix Rush vaporisaattoriin tulee valmistajan tarjoama kahden vuoden laitetakuu.

Lisätiedot

Koko

11.4 x 3 x 3 cm

Paino

130 g

Lämmitystekniikka

Hybridi (Konduktio + Konvektio)

Lämpenemisaika

20 sekuntia

Akku

2300 mAh

Lämpötilan säätäminen

160°C – 240°C

Valmistaja

Fenix

Valmistajan takuu

2 vuotta

Valmistusmaa

Kiina