XMax V3 Pro

115.00  (sis. alv 24%)

XMax V3 Pro on laadukas kannettava vaporisaattori konvektio-järjestelmällä ja vaihdettavalla akkuparistolla.

Tuotetunnus (SKU): XVAPE-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

XMax V3 Pro on budjettiystävällinen ja kevyt kannettava vaporisaattori, jonka ohut muotoilu tekee siitä erittäin huomaamattoman. Pienestä koostaan huolimatta V3 Pro on yllättävän monipuolinen ja sillä voikin höyrystää kuivayrttien lisäksi myös konsentraatteja.

XMax V3 Pro on täysi konvektio-vaporisaattori ja yleisesti se on koettu konduktioon nähden miellyttävämmäksi vaihtoehdoksi. Konvektiolämmitys takaa aromirikkaan maun, tasaisemmin höyrystyneen kasvimateriaalin ja enemmän höyryä kuin konduktiojärjestelmä.

Nopeasti, jopa noin 15 sekunnissa lämpenevä V3 Pro tarjoaa myös helposti omaksuttavan käyttöliittymän ja onkin täten erinomainen valinta kannettavaa vaporisaattoria etsivälle. Laitteessa on kaiken muun lisäksi uusi on-demand-tila, jolla voi halutessaan lämmittää kasvimateriaalia vain 30 sekuntia kerrallaan. Tämän ajatus on säästää hävikkiä. Valittavana on myös perinteisempi sessio-tila, jolla vaporisointia on mahdollista harrastaa neljä tai vaihtoehtoisesti kuusi minuuttia kerrallaan.

XMax V3 Pro antaa käyttäjälleen vallan lämpötila-asteiden suhteen aina 110°C ja 220°C väliltä. Alle 200°C lämpötilat tarjoavat kenties maukkaammat ja pehmeät höyryt, kun taas korkeammilla lämpötiloilla kuivayrteistä saa varmasti kaiken puolestaan irti. Mukana tulee myös vahakuppi, jolla voi höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja sekä öljyjä. Konsentraattien suhteen on syytä käyttää korkeampia lämpötiloja.

Vaporisaattorin suukappale kiinnittyy magneetilla ja se sisältää myös oman työkalun, jolla on tarkoitus helpottaa niin puhdistamista kuin vaporisaattorin täyttämistäkin. Lämmönkestävä muovinen suukappale on purettavissa ja se onkin hyvä aika ajoin syväpuhdistaa, että höyry kulkisi varmasti ongelmitta.

XMax V3 Pro:ssa on irroitettava 18650-akku ja yksi latauskerta antaa noin 50 minuuttia käyttöaikaa. Lataus ottaa aikaa noin 2 tuntia. Irroitettava akku mahdollistaa vara-akun hankkimisen, jolloin vaporisointia ei tarvitse lopettaa kun akku loppuu. Monissa kannettavissa vaporisaattoreissa on laitteeseen integroitu akku, joten vaihdettava paristo tuo lisäarvoa tässä tapauksessa.

Laitteen alumiinikotelo on tuntumaltaan hyvä pitää kädessä, eikä se myöskään kuumene liikaa. OLED-näyttö osoittaa kaiken oleellisen, kuten lämpötilan ja akun sen hetkisen varauksen.

XMax V3 Pro vaporisaattoriin tulee 1 vuoden valmistajan laitetakuu.

Lisätiedot

Koko

2.7 x 2.4 x 15

Paino

107 g

Lämmitysjärjestelmä

Konvektio

Lämpenemisaika

15 sekuntia

Akku

2600 mAh

Lämpötilan säätäminen

110°C – 220°C

Valmistaja

XMax / XVape

Valmistajan takuu

1 vuosi

Valmistusmaa

Kiina